Kohët e fundit u shtuan punë në distancë

+21
30 ditë

C# Developer (EU)

PMO Manager (Romania)

Clipboard Health: (Full Stack) Senior Software Engineer

Clipboard Health: Principal Software Engineer

Drops: Senior Backend Engineer

Zapier: Engineer, Database Reliability

Close: Senior or Staff Frontend Engineer - React (100% Remote)

Teal: Senior Front-end Engineer

Technical Support Representative

TimeZest: Full-Stack / Frontend Engineer - React / Ruby

Creable: Senior Full Stack Engineer (Node + React)

Razeware: Senior Full-Stack Rails Developer - Remote

Business Analyst in Legal Reporting

Fold, Inc.: QA Technical Analyst

ArborXR: Remote Android AOSP Developer for AR/VR Company

The Tech Dept: Junior Web Developer - UK Only

Elevation Solutions: Senior Salesforce Engineer

Supercast: Software Developer (Intermediate / Senior)

X-Team: .NET Developer

X-Team: Shopify Developer

Ebury: Senior Salesforce Developer

Elevate Labs: Senior DevOps Engineer

Content Distribution

Sepse Pandemia ndryshoi gjithçka

Me pandeminë Covid-19, shumë biznese u larguan. Ata duhej. Kjo krijoi një mungesë qartësie për punëkërkuesit. Cilat punë janë të largëta bazuar në rrethana dhe cilat janë vërtet të largëta? Tani që bizneset kanë filluar të rihapen, misioni ynë është të rendisim mundësitë që janë të disponueshme vetëm nga distanca.

Rreth grupit tonë